Visie

'Safety first' is ons motto. Agressie is een beladen onderwerp en een agressietraining kan daarom best spannend zijn. Daarom vinden wij het belangrijk om een veilige leeromgeving te creëren, zodat de deelnemers zich open kunnen stellen en de training als prettig ervaren. Een deelnemer die zich op zijn gemak voelt, neemt de leerstof makkelijker tot zich. Mede om deze rede werken wij ook alleen met ervaren trainingsacteurs, die feilloos de grens op weten te zoeken bij de deelnemers, zonder daaroverheen te gaan.

Maatwerk

Wij verzorgen agressietrainingen voor iedere doelgroep, die met agressie en/of geweld te maken krijgt. Iedere organisatie en doelgroep zijn anders, daarom zijn al onze trainingen op maat gesneden. Vooraf voeren wij een oriënterend gesprek om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de doelgroep en de wensen van de organisatie.

Kwaliteit

Om de kwaliteit te waarborgen, werken wij alleen met ISO-gecertificeerde agressietrainers. Iedere trainer dient om de twee jaar de ISO-certificering te hernieuwen. 

KVK: 65097777

BTW: NL001555555B88